Bespoke interiors and joinery
 
 

Play

 

 

The Etch Playroom 

A space for the girls to play was a priority for the client, and the resultant rooms include cabinets reminiscent of dolls-houses, custom furniture, and a playful colour scheme. We used Valchromat, a through coloured MDF that allowed us to cut out window and door details whilst retaining a consistent colour finish on the edges, which enabled us to transform cabinets into dolls houses. This, combined with its robust properties made it a perfect choice for the girl’s playroom.  

  • Green & Grey Valchromat.

  • White-washed Douglas Fir.


Photography by Adam Scott

Shape Etch Playroom
Shape Etch Playroom
Shape Etch Playroom
Shape Etch Playroom
 
 

The Lemon Tree Media Space

Custom built media storage maximises the use of the available space and ceiling height, creating much needed storage for a young family. The contrast of Oak, dark grey Valchromat and white sprayed doors compliments the other fitted joinery and finishes within the property.

  • Natural Oak.

  • Dark Grey Valchromat .

  • Sprayed cabinet doors.

Photography by Adam Scott

Shape Lemon Tree Media Space
 

The Pier Playroom and Media Space

The client’s wanted a space that they could conceal and store all of the games and toys, but at the same time display some of their more prized creations! Custom built storage makes easy work of this, all hidden behind sleek handleless doors, sprayed in semi-matt soft-grey finish. Low level media and games storage, combined with concealed cable management completes the clean, clutter-free, contemporary aesthetic. 

  • Sprayed doors & panels.

  • White-washed Ash.

Photography by Adam Scott

Shape Pier Playroom
 
 

The Garden Playroom

Custom built storage finished in a light spray work is accentuated by the bright colour Ikea Trofast storage boxes that offer a cost effective and playful storage solution. Adjacent to the kitchen and dining room, this space offers the perfect place for the children to play, whilst also ensuring that it is easy to keep tidy & clutter free.

Photography by Adam Scott

Shape Garden Playroom
 

The Playbox

The Playbox was presented at Clerkenwell Design Week, a public exhibition, as a unit based on a standard double cupboard. The concept manipulates and activates each elevation in every detail. The Playbox stores items that support the user’s experience, facilitating a place to entertain, socialise, learn and play. It was conceived as a mobile unit that would transform any space occupied.

  • Black Multi-wall.

  • Birch Plywood.

  • Cork.

  • Brass.

Photography by Adam Scott

Shape Playbox
Shape Playbox
Shape Playbox
Shape Playbox